Páciensektől pácienseknek

A Klinika Project azért van, hogy te könnyebben találhasd meg azt az orvost, akire éppen szükséged van.

Minden orvosnál és klinikánál találsz alap információkat, de ami sokkal fontosabb, elmondhatod róla a véleményedet is. És a te véleményed a szíve a Klinika Projectnek, ugyanis minél többen mondanak véleményt, annál könnyebb lesz később neked is a legjobbakat megtalálni.

Itt időpontot nem tudsz foglalni, és az orvosok sem tudnak magukról regényeket írni, csak az alap elérhetőségeket és az értékelést fogod megtalálni, ami tudjuk, hogy sokszor a legnagyobb segítség neked.

Lehet, hogy eddig is létezett az a hely, ahol egy éppen akkori egészségügyi problémádat tökéletesen megoldották volna, csak nem találtad meg.

Én Koronya Roland vagyok és azért alapítottam a Klinika Projectet, hogy ha egészségügyi problémád van, akkor a lehető legegyszerűbb dolgod legyen megtalálni azt a klinikát, vagy orvost akit éppen keresel.

Az, hogy az oldalon igyekszünk idővel megjeleníteni az összes magánrendelést és az ott rendelő orvosokat, és főleg, hogy bárki el tudja mondani a tapasztalatait róluk, hihetetlenül meg tudja könnyíteni a dolgodat abban, hogy amikor szükség van rá, gyorsan meg tudd találni a neked megfelelőt.

Nem könnyű a helyzet, ha az egészségedről van szó

Ez kifejezetten igaz akkor, ha Magyarországon élsz. Ebből a szempontból mindegy, hogy miért, de a magyar közegészségügy sajnos olyan amilyen, a magánrendelések pedig sokszor elképesztően drágák, vagy annak tűnnek.

Viszont akármilyen is legyen az egészségügy helyzete, te attól ugyanúgy lehetsz beteg, és ha beteg vagy, akkor szeretnél meggyógyulni minél hamarabb, minél könnyebben. A közegészségügyet nem fogod tudni megváltoztatni, viszont a folyamatosan növekvő magán rendelések és klinikák között akadthat olyan, akiktől pont azt kaphatod, amire ilyenkor szükséged van.

Mi ezt a folyamatot szeretnénk megkönnyíteni neked.