HOGYAN MŰKÖDIK A KLINIKA PROJECT

Mivel a Klinika Project főleg egy orvos és klinika kereső, ezért a kereső funkción van a legnagyobb hangsúly.

REGISZTRÁCIÓ

Regisztrálni az oldal tetején lévő "csatlakozok" gombbal fogsz tudni. Pár alap adat megadása és egy gyors aktiváló e-mail után már készen is vagy.

A Klinika Project oldalát és szinte minden funkcióját tudod használni regisztráció nélkül. Az egyetlen funkció, amihez viszont elengedhetetlen, hogy regisztrálj, az a klinikák és orvosok értékelése.

Ha nem értékelsz soha egy klinikát, vagy orvost sem, semmilyen hátrány nem fog érni, és ugyanúgy mindig lesz lehetőséged megtalálni nálunk azt közülük, amire épp szükséged van.

Ha viszont regisztrálsz és elmondod a véleményed egy klinikáról, vagy orvosról, azzal másokat is arra sarkallsz, hogy ezt tegyék, ami azt jelenti, hogy sokkal több vélemény lesz az oldalon, tehát a te dolgod is sokkal könnyebb lesz, ha egyszer keresned kell majd. Hiszen minél több vélemény van minél több helyről, annál könnyebb válogatni.

Minden Klinika és orvos képének alján, középen találsz egy szív ikont, amire ha rákattintasz, akkor azt a klinikát vagy épp orvost behelyezed a „kedvenceid” közé.

A kedvenceid listáját pedig megtalálod a profil fül alatt a menüben.

Arra viszont figyelned kell, hogyha nem vagy regisztrálva az oldalra, akkor sajnos nem tudsz listát kedvenc orvosokat, vagy klinikákat megjelölni. Sok hátránnyal nem jár, mint már korábban is írtuk, ha nem regisztrálsz, viszont kényelmi szempontból érdemes megtenned, ami nem tart tovább egy percnél.

Bármi más kérdés felmerül benned, vagy nem találsz meg valami amit keresel, esetleg éppen lenne valami ötleted, hogy lehet még hasznosabb az oldal számodra, írj nekünk bátran.